dimarts, 27 de juliol del 2010

Rally de Bulgària


El cap de setmana del 9 al 11 de juliol es va corre la setena prova puntua ble del campionat el rally de Bulgària, la primera prova de l'any sobre asfalt. 372,23 quilòmetres repartits en 14 trams cronometrats, repartits en tres dies. En Kimi arribava a la prova amb una gran dosi de moral, ja que va fer uns tests a França, sobre asfalt, marcant millors temps que el seu company Sebastian Ogier. Dons el primer dia no va passar SS4 on va tenir un accident perdent 10 minuts, però fins a les hores havia marcat temps molt bons, situant-se a la 4 posició. El segon i el tercer dia, ja sense res a fer , va seguir progressant, i fent temps realment bons, i agafant una experiència que realment li farà falta de cara al final de temporada, ja que els “volants” s’han posat molt cars, si no que li demanin a en Sordo.

Aquest cap de setmana arriba el rally de Finlàndia, un dels que he pogut veure en directe, concretament l’any 97, tinc un gran record i personalment una gran estima per tots el pilots d’aquell país, i per acabar-ho d’arrodonir podrem tornar a gaudir d’en Juha, que als seus 51 anys tornarà a corre el seu rally, aquest cop amb un Ford Focus RS de l’equip Stobart M-Sport . L’última participació va ser al 2002 al volant de un Hyundai.

El campionat de WRC-S també corren però aquest cop no hi ha en Xevi.

I una notícia d’última hora, o al menys per a mi, a mitjans de l’any que ve , BMW amb el seu Mini i de la ma del omnipresent David Richard, entrarà a formar part del mundial.

Be dons fins al dijous a Jyvaskyla, els mes afortunats i el que no, a seguir-ho des de casa com un servidor.