dijous, 10 de maig del 2012

2a. Festa popular dels vins catalans



El proper dissabte 26 de Maig, es celebrarà la segona festa popular dels vins catalans a Manresa,  organitzada per El Petit Celler. Al mateix lloc que l’any passat, al teatre Kurssal. Trenta cellers de vuit DO diferents ens portaran els seus vins per poder-los tastar. L’horari  serà de 17h. a 22h. Aquest any em fa l’efecte, que per motius més que justificats, me la perdré.

També vull aprofitar per dir, que del dia 12 i fins el 26,  a Manresa, - i per extensió als cellers participants de la DO Pla de Bages-  l’ajuntament junt amb la DO organitzen la programació  Vi_suals.12 ,  una sèrie d’actes on s’associa el vi i l’art. Hi haurà activitats com tast de vins, exposicions de fotografies, jornada de portes obertes als celles i curtmetratges... Tot en diferents espais culturals de la ciutat. Te molt bona pinta, vejam si tinc una estona com a mínim per treure el cap en algun dels actes. Podeu veure la programació aquí

2 comentaris:

  1. Den ni do per aquí al Bages les activitats que feu al vltant del vi.

    No se si t'he dit mai que de petit a casa portàven el vi d'Artès... Passava un repartidor un cop per setmana i ens deixava el vi.

    I quan portava de dolç, teneim (la guardo encara) un bóta de "vi bo"... :)

    ResponElimina
  2. Hola Ricard,
    ja era hora que aquests de la DO es posessin les piles i comencessin a fer coses, vejam si no es flor d’un dia ; ). Però aquest cop a pocs actes podré anar, si tot va bé d’aquí pocs dies tornarem a ser pares i en aquest moments tinc l’agenda massa plena.
    El Bages i concretament Artés, sempre ha sigut terra de vins, el problema, és que potser molts dels que hi vivim, hem tardat masses anys a descobrir-ho. També t’he de dir que recordo algun vi que no es podia beure, i sobretot una dita “mentre a Manresa i hagi aigua en Roqueta farà vi”.
    Salut !!

    ResponElimina