dimarts, 9 d’abril del 2013

Abadal 3.9 2007

          

           Ara fa uns dies, vaig obrir una ampolla d’aquest vi elaborat al Celler Abadal amb DO Pla de Bages. Amb un cupatge del 85% Cabernet sauvignon i 15% sirà. Verema manual, maceració durant 27 dies a uns 28º i una criança de 12 mesos en bótes noves 70% roure francès i 30% americà. De color vermell cirera intens, al nas es mostra intens, fresc, balsàmic amb notes de fruita negra, amb un fons de torrats, cafè, vainilla i herbes aromàtiques. En boca és carnós, ample i equilibrat, amb notes de fruita molt madura, espècies, regalèssia, tanins dolços i un post gust persistent. Te un 14'5% d’alcohol.

         Sense cap mena de dubte un vi molt atractiu i amb una RQP més que bona, tot i que el seu preu volta els 18€ i està gairebé al llindar del que acostumo a gastar-me en un vi. Ara que crec, que hem de consumir productes de proximitat més que mai, aquest és un clar exemple d’un producte de qualitat fet a costat de casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada