diumenge, 28 de febrer del 2010

Hipòcrites!!!


Ara fa un moment, estava llegint la noticia de que el COI estava investigant les celebracions de l’equip olímpic canadenc d’hoquei gel. Segons he pogut llegir, resulta que aquestes noies, varem celebrar la seva medalla d’or bevent cava, cervesa i amb cigars a la mà, a la pista de gel quan ja s’havia buidat de públic i només quedaven gent de neteja i manteniment, ah! i periodistes, clar. Es veu que aquests senyors del COI, quan representant aquest organisme, dinen, sopen o es reuneixen, no beuen alcohol ni fumen cigars ni fan res que pugui ser ofensiu per l’esport en general i la família olímpica en particular (segons els seus propis barems). HIPÒCRITES!!! Perdó, hi havia una noia que no tenia 19 anys, edat en la que ja es pot veure alcohol en aquest estat. El mes de març fa els dinou. De totes maneres hi ha hagut un comunicat de disculpa per part del comitè olímpic canadenc. I un retret encara més hipòcrita, per part del COI, resulta que sí que es pot cel.lebrar dins el vestidor d’aquesta manera, però no de cara el públic.

- “Beber alcohol no es lo que se quiere ver en una instalación de competición olímpica"

Aquí hi ha uns quants del comentaris de la premsa :

-“Puros enormes encendidos como chimeneas, fotos tumbadas en el hielo, champán bebido a morro como mandan los cánones, cerveza mala en lata.. “
-“Las jugadoras, de hecho, tenían evidentes síntomas de embriaguez. “
-“...una de las jugadoras, Marie-Philip Poulin, es menor de edad...”
-“ Borrachera sobre el hielo”

I molts més....
Crec que hipòcrita és poc, possiblement podríem trobar un adjectiu millor. També podríem preguntar a aquests senyors que manen en el món de l’esport, i els hi preocupa tant la seva imatge, com poden permetre que certs personatges, siguin icones mundials?. Patrocinis de marca de cervesa en molts camps de futbol, patrocinis de cases d’apostes, les celebracions del mon del motor es fan amb cava o champagne, en aquests cas l’alcohol i el conduir es totalment compatible, encara que sigui de cara al públic.
Sincerament no puc entendre que gent ,com el entrenador del equip nacional argentí , pugui ser-ho sense camp mena d’impediment per part d’aquests dirigents esportius, en canvi uns esportistes que celebren un títol no poden fer-ho amb cava, cervesa i uns cigars. Perdoneu, no em puc creure aquestes diferències de criteri.
Si la imatge de l'alcohol és dolenta per el món de l'esport, ho és per tothom, no només quan convé !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada