dijous, 13 de gener del 2011

Somiant, mentre somies....


L’altre dia varem veure la pel·lícula Origen,el seu títol original és Incepcion.  Ciència ficció, amor, drama, acció, tot conjuntat per un guió realment bo. L’argument amb una trama complexa, la construcció d’un somni per poder entrar en un altre somni, que et deixa en tot moment atrapat en una espiral surrealista, i alhora fantàstica, que junt amb la força visual, el ritme  trepidant, que necessita de l’atenció en tot moment, i els grans efectes especials, fan que estiguis tota l’estona amb intriga i que no t’adormis.
En conjunt per a mi és una gran pel·lícula amb una direcció treballada en cada escena, molt bona fotografia i una gran interpretació de tots els personatges. Inclús el que pot semblar un excés de trets i acció al més estil matrix, queda ben encabida dins la totalitat.
Dirigida per Chistopher Nolan, i interpretada per Leonardo DiCaprio, Marion
Cotillard, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Berenguer, Michael Caine, entre altres. Destacant la interpretació d’en DiCaprio, que tothom diu que està en un moment espectacular. I un gran valor a l’alça Ellen Page. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada