diumenge, 22 de maig del 2011

Virol 2009

          L’altre dia dinant ens van oferir un vi que no coneixia un vi negre jove, del Celler Cercavins, adscrit a la DO Costers del Segre, és un assemblatge entre Ull de llebre 90% i Merlot 10%, fermentació durant 10 dies, amb posterior  repòs de 3 mesos en bótes de 225 litres de roure francès noves i americà de segon any, té un percentatge d’alcohol del 14%. De color vermell intens, ribet blavós. En nas expressiu amb fruita vermella i tocs especiats. En boca, és agradable, fresc i de recorregut mitja amb bona acidesa on es torna a trobar la fruita i les espècies, amb uns tanins un punt dolços.
                Un vi jove fet a Verdú amb una bona RPQ, ja que pel que he llegit es pot trobar per uns 6€.

2 comentaris:

  1. Hola Jaume, a veure si el següent spot, ens parles del tast de vins que hi va haver el dissabte passat, ja que no hi vaig poder anar....

    ResponElimina
  2. Hola Jaume, que tal? Primer de tot benvingut al bloc i gràcies per fer-te'n seguidor.Ja em va dir la Lulu que no hi vareu poder anar. Quan tingui una estona per escriure ho faré, el que passa que aquesta setmana he estat molt atavalat, vejam si aquesta és més tranquil·la i em vaig posant al dia.

    ResponElimina