
A partir d’aquest moment, les
explicacions dels vins i dels plats ja van ser taula per taula, vam començar tastant
l’Intens 2007 -un cava rosat Gran Reserva Brut Nature 18% monastrell i 82%
pinot negre, 38 mesos de criança- per acompanyar una amanida. Tot seguit vam
tastar el cava Brut Nature 2007-un cava gran reserva 50% xarel·lo 38% macabeu
12% parellada amb una criança d’uns 40 mesos, amb pas per bota de roure d’un
petit percentatge del xarel·lo- acompanyant una sopa de ceps amb encenalls de
peu de porc. Després un bon foie amb compota de poma maridat amb el cava Brut
de Bruts 2003 – 64% macabeu i 36% xarel·lo, amb una criança de 85 mesos, tot el
xarel·lo ha fermentat en botes de roure -. Seguit per un excel·lent bacallà amb
crema fina d’idiazabal, amb el primer vi, l’Aloers 2010 –DO Penedès, un cupatge de xarel·lo
65%,macabeu 24% i 11% parellada- i per acabar una vedella amb salsa- que no
recordo- acompanyada d’un bon pastís de patata, acompanyat de l’únic vi negre
el Raustals 2006 -DO Penedès, 60% cabernet sauvignon i 40% ull de llebre, un vi que no va
estar ben servit i al meu gust estava fora de lloc- . Els postres va ser on
sota el meu parer, no van estar gaire encertats, uns grans postres sense
explicació- pa de pessic amb gelat de vainilla i una salsa de cafè?- boníssim!!,
maridat amb les restes que et quedava a les diferents copes, una gran errada!!-.
Cafè per tancar la vetllada.
A destacar la qualitat de la cuina, personalment
crec que va estar per sobre dels vins, on sense dubte vull ressaltar el bacallà com a millor
plat, i pels comentaris que vaig sentir no vam ser els únics. Si hagués de triar un vi em quedaria amb el Brut de Bruts 2003, tot i que el seu preu és, al meu criteri, un pel elevat. Una bona experiència.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada