dijous, 22 de març del 2012

Gran Caus Negre 2003


          Aquest vi amb DO Penedès està elaborat per el celler Can Ràfols dels Caus. Vinyes situades al massís del Garraf i conreades amb cultiu ecològic, verema manual de les varietats, amb un cupatge de 25% Cabernet Sauvignon, 35% Cabernet Franc i  40% Merlot, maceració en fred durant 4 dies i posterior fermentació a 25º durant 30 dies. Criança en bótes de roure francès de 225 l. durant 12 mesos. 13,5% d’alcohol i elaboració d’unes 30.000 ampolles. A la vista és de color vermell intens amb ribet de color vermellós, capa mitja. Al nas és complexa, apareix la fruita negra, herbes aromàtiques, notes especiades, mentolats, cacau. En boca és ample i potent, fruita negra i vermella, xocolata, equilibrat amb un bon post gust.

           Un vi que el seu preu és d’uns 19 €, i que em va agradar força, no em faria res tronar a repetir, crec que té una bona RQP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada