dimecres, 2 de març del 2011

Bossa de treball a RAC1

          Avui aquest matí, al programa del món a Rac1, han tingut una iniciativa molt bona, han fet una bossa de treball. Han fet que persones o empreses  que oferien feina es posessin en contacte amb el programa, ja fos via telefònica o a través d’Internet (mail, facebock o tweeter) i expliquessin en de que es tractava aquesta feina. Per l’ altre costat, els oients que hi estaven interessats, es posaven en contacte via correu electrònic dient quina feina els interessava. A partir d’aquí, en Basté, ha dit que ens aniria informant de tots els possibles acords que assolissin els interessats.
         Com he dit, m’ha semblat una gran iniciativa, a més ho han fet el dia que, malauradament, han informat de l’enèsima pujada de l’atur a casa nostre. Amb això han volgut demostrar que hi ha feina a casa nostre. Han dit que hi ha hagut més de 200 ofertes. A partir d’aquí han ofertat diferents tipus de feines, algunes d’ofici, d’altres de carrera, gairebé totes imprescindible experiència, però el que m’ha sobtat més, és que la majoria d’ofertes eren per llocs de tècnic comercial, i dins d’aquest grup, molts eren autònoms. Amb aquestes dades crec que podem fer una lectura molt clara, de feina n’hi ha, sobretot en el món dels comercials, però també es pot deduir, que  si aquestes empreses no ofereixen una cartera de clients amb cara i ulls el comercial ho passarà malament per obtenir uns ingressos mínims.  Suposo que amb més dades podríem filar més prim, però crec que amb aquestes ja ens podem fer una mica d’idea de com està el món laboral. Els qui tenim sort de treballar val més que fem els possibles, dins les nostres possibilitats, per conservar la feina, ja que en aquest moments com tots sabem i el dia a dia ens ho demostra, pinten bastos.
         Encara que el panorama sigui aquest, i la realitat encara pitjor, només em queda felicitar, des de aquí, aquesta magnífica iniciativa i sobretot la gran predisposició per poder ajudar a la gent que hi ha des del programa d’en Basté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada