dijous, 3 de juny del 2010

Rally de Portugal

Benvinguts un altre cop al mundial de Rallyes!! Del 28 al 30 de maig s’ha disputat el Rally de Portugal 6ena. prova puntuable del campionat, anem a veure que ha fet el nostre amic Kimi. El Rally de Portugal es disputa a la regió de l’Algarve amb un total de 369 km cronometrats de terra, repartits en 18 trams i durant els tres dies de competició. Competeixen les categories WRC, J-WRC i S-WRC. Anem per feina, el primer dia en Kimi ha quedat a la 10ena. posició perdent un total de 1,52” per quilòmetre, el segon dia ha guanyat una posició, quedant en 9ena. posició, perdent 1,66” per quilòmetre amb un petit error a la SS13. Finalment l’últim dia ha quedat 10è un altre cop, perdent 2,8” per quilòmetre, tenint en compte que va tenir una punxada el SS17 perdent dues posicions. En declaracions que ha fet diu estar content, ja que va agafant quilòmetres i experiència i tenint en compte que el seu primer any al món dels rallyes i a la cinquena prova que ha corregut, ja ha acumulat 15 punts, personalment penso com ell crec que és tot un èxit. Pel que fa al amic Xevi, el primer dia va quedar 4art. a 1:44,2 del primer, el segon dia ja es va situar 2on a 3:08,7 i l’últim dia es va dedicar a conservar la segona posició del rally i la primera del campionat,amb un avantatge de 28 punts sobre el segon.

Bé ara fins a Bulgària a principis de Juliol.