dimecres, 13 d’octubre del 2010

Rally de França

    El cap de setmana del  1 al 3 d’octubre és va córrer el rally de França, amb un traçat totalment nou, s’ha traslladat de Còrsega a Alsàcia, un rally d’asfalt puntua ble en totes les categories. El famós Tour de Corse ha deixat d’existir, un rally que va debutar a l’any 1973 al mundial. Ens podríem arribar a preguntar si es un homenatge al  hepta campió  Loeb, o potser és una “camama”  d’aquests Srs. que remenen les cireres en aquest món. No en tinc ni idea, però sap greu que no es pugui mantenir un rally mític com aquest en el mundial. Per cert felicitar a en Loeb, que segueix amb el seu monòleg. De l’amic Kimi, aquest cop no vull ni parlar-ne. Accident al TC10 i fora al TC16. El proper rally el de casa, el Catalunya, espero que es tregui la son de les orelles....

                               Un altre cosa és en Xevi, 4art. en la seva categoria, amb mes problemes del compte sobre asfalt, però líder encara del mundial amb només 4 punts sobre el segon Prokop, que no correrà el RAC, amb 7 punts sobre el tercer Ketomma  i 9 sobre el 4art Sandell. Amb aquests números depèn d’ ell mateix, i tenint en compte que el rally és sobre terra i és on ha tret millors resultat, crec que ,a part de la loteria que és el RAC,  ho te bastant de cara. Així que tota la sort per en Xevi i l’Alex en l’últim rally de la temporada. 

Una cosa més,  aprofitant aquesta entrada sobre rallyes, part d’un reportatge que vaig llegir sobre el record d'en Burns, en Park i en Colin McRae, em van agradar aquestes paraules  "...pasan los días, meses y años, y las historias que se cuentan sobre el pilotaje de McRae parecen hacerse más y más prodigiosas. Pero son reales..." Crec que els aficionats d’ aquest món dels rallyes, que varem tenir la sort de veure’ls a córrer varem ser uns privilegiats. Un petit homenatge i un record des d'aquest bloc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada