divendres, 31 de desembre del 2010

2010 quasi 2011

            Ha sigut un any de lluita laboral, un any dur, on hem hagut de lluitar per poder ser els mateixos i no ho hem aconseguit, un any que es tenca sense perspectiva de millorar, tot el contrari, però amb unes immenses  ganes de poder-ho tirar endavant i lluitar per que sigui, aquest 2011, un punt d’inflació i començar a aixecar-nos , sempre i quan, els quins tenen més poder  baixin del carro, s’arremanguin i també empenyin . 

     Personalment un any amb molts moments feliços i inoblidables, només el dia a dia amb la Lulu, i junts, poder  veure a créixer la petita  amb salut, ja t’omple de felicitat, i amb moments molt durs, hem perdut un esser estimat pel camí, i sincerament ha sigut i és molt dur, però gràcies a les dues “nenes” que tinc a casa tot ha sigut més fàcil. Un petó de part del que t'estimem!!

         Espero que aquest any entrant sigui un pèl millor, i que des d’aquest bloc pugui seguir escrivint les meves petites coses, a vegades insignificant davant l’allau de contratemps que té el dia a dia, però a la fi, són les meves petites coses i m’agrada escriure-les per si hi ha algú que l’interessin, encara que només sigui una persona, ja em puc sentir satisfet.

        Des d’aquí moltes gràcies a tothom, desitjar-vos el millor per l’any que d’aquí una estona ens vindrà a veure, i que ens podem anar llegint i anar comentant, així entre tots, podrem anar fent un món menys distant. 

2 comentaris:

  1. Ja de ple al 2011... que esperem sigui bo i en tot cas no pitjor a aquest.

    ResponElimina
  2. Ja tens raó ja,com a mínim igual, però personalment espero que sigui un xic millor.

    ResponElimina