dimarts, 10 de maig del 2011

AN/2

         El meu primer vi de VT de Mallorca, fet al celler Ànima Negra de Mallorca i etiquetat en català. Aquest vi és un cupatge 65% callet, 20% mantonegre i fogoneu, 15% sirah, veremat a mà en caixes de 10 kg. Fermentació alcoholica en diposits d’acer inoxidable a 28 graus durat 17 dies de promig i posterior fermentació malolàctica en diposits d’acer inoxidable. Crinaça de 10 mesos en bòtes, el 30% de roure americà, i el restant 70% en bòtes de roure francès. Aquestes botes són en un 35% noves i la resta amb un màxim de 3 vins. Té un volum del 13,5 % d’alcohol. Vermell cirera amb capa baixa i rivet lila, brillant. Al nas, intens i expresiu on destaca la fruita vermella en un fons especiat amb un toc de vainilla i tabac. En boca te personalitat, intens, balsamic, rodo, amb un final llarg i persistent. 
            Un vi amb una molt bona RQP, ja que no te un preu excesiu , sobre els 13€, i personalment em va agradar molt. 

Nota: fotografia baixada de la pagina web del celler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada