Aquest vi amb DO Penedès està elaborat
per el celler Can Ràfols dels Caus. Vinyes situades al massís del Garraf i conreades
amb cultiu ecològic, verema manual de les varietats, amb un cupatge de 25%
Cabernet Sauvignon, 35% Cabernet Franc i 40% Merlot, maceració en fred
durant 4 dies i posterior fermentació a 25º durant 30 dies. Criança en bótes de
roure francès de 225 l. durant 12 mesos. 13,5%
d’alcohol i elaboració d’unes 30.000 ampolles. A la vista és de color vermell
intens amb ribet de color vermellós, capa mitja. Al nas és complexa, apareix la
fruita negra, herbes aromàtiques, notes especiades, mentolats, cacau. En boca
és ample i potent, fruita negra i vermella, xocolata, equilibrat amb un bon
post gust.
Un vi que el seu preu és d’uns 19 €, i
que em va agradar força, no em faria res tronar a repetir, crec que té una bona RQP.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada