dimecres, 8 de gener del 2014

L'inconscient 2011

     
 Aprofitant aquests dies de festa amb àpats familiars,  vaig comprar aquest vi amb la intenció de beure’ns-el la nit de Nadal, però al final ens en vam beure un altre, i  a aquest li va tocar el torn aquest cap de setmana. Elaborat al celler Les Cousins, a Porrera, sota la DOQ Priorat, aquest vi és un cupatge de carinyena, garnatxa, cabernet sauvignon i sirà. Després de la verema manual, se li fa una curta maceració de uns 20 dies i es deixa reposar durant 12 mesos en tines de roure francès de 7000 litres. Aleshores és quan es decideix l’assemblatge òptim i es deixa reposar, durant tres mesos, en tines d’inoxidable abans d’embotellar-lo. De color cirera picota, net i brillant. En nas, fruita vermella, floral, amb tocs suaus de torrats i mineral. En boca és molt agradable, on torna aparèixer la fruita vermella i els suaus torrats. Fresc, suau amb bona acidesa i un bon pas per boca.

       Un vi que em va agradar molt i crec que al beure-me’l en la intimitat d’un àpat normal, sense excessos ni presses, vaig poder-ne gaudir al màxim. Un vi amb un preu de 9-10 € amb una molt bona RQP. Repetiré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada