dimecres, 9 de març del 2011

Hotel El Món

Situat a Sant Fruitós de Bages, aquest hotel de 4 estrelles està envoltat de silenci, natura  i de  història, la que envolta al monestir de Sant Benet de Bages, una construcció datada al Segle X. Tot i així la senzillesa arquitectònica no agredeix massa l’entorn, a mida que t’hi acostes, veus la modernitat senzilla de la construcció, lleugera, sense extravagàncies, línees rectes que s’integren en el paisatge. Quan entres veus la recepció petita, però funcional, amb un espai de sofàs i taules i una sala per la TV , tot comunicat entre si i alhora separat, fet que et dona aquesta sensació d’espai reduït, però alhora d’intimitat. Això si, tot inundat per una gran quantitat de llum natural que entra per els grans finestrals. La decoració senzilla i de bon gust, minimalista. A la part esquerra de la recepció, hi trobem els restaurants L’Angle, i El Món, aquest té una petita barra i quatre taules a l’entrada i fa de cafeteria. En aquesta planta només hi ha habitacions a la part dreta, la majoria estan a la planta 1 i a la -1.
          Les habitacions són molt espaioses i funcionals, només entrar et trobes amb un petit passadís, i de seguida a mà dreta  hi ha la pica i, tancat amb una porta corredissa de vidre fumat, la banyera i el WC.   Perpendicularment l’armari, que divideix en dues estances la habitació. Aquests espais, encara que queden a la part interior, estan molt ben il·luminats. Quan passes de l’armari entres a la habitació pròpiament dita, un espai amb un llit gran , una butaca, dues tauletes de nit i un moble per la TV plana (amb molts canals masses i tot). Aquí la decoració torna a ser minimalista, més línees rectes i senzillesa amb espai i comoditat. La il·luminació correcte per descansar però potser un pèl justa si has de treballar. Per acabar, una petita terrassa, amb una taula i dues cadires, des de on pots gaudir de les vistes del monestir i la fundació Alícia. La curiositat, l’armari, s’obre per els dos costats, per el del lavabo i per el de l’habitació. L’esmorzar és un bufet, en el que hi ha gairebé de tot, i com sol passar, menges de tot i més. El dia que hi vam anar, estava molt ple, però tot i així no ens va faltar de res. El servei exquisit, amabilitat, rapidesa i professionalitat. Totalment aconsellable per gaudir d’un cap de setmana tranquil i gastronòmic, i amb possibilitat de moltes visites interessant al voltant. Els preus no els sé, suposo que a la seva pàgina es poden trobar. A nosaltres ens va costar 35 € per persona, amb un 10% descompte qualsevol dels tres restaurants i ens convidaven a un assortit de tapes amb una copa de vi.
         Un hotel, que a l’estar a costat de casa, segurament no se’ns hagués ocorregut anar-hi, però, ara que hi hem anat suposo que repetirem, això si, si ho fem, intentarem que sigui en un altre època de l’any que faci una mica més de bon temps, ja que així pots passejar per l’entorn, i encara gaudir més de l’estança. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada