dimecres, 12 de setembre del 2012

Bernat Oller Rosat 2011


                 

             Aquest vi s’elabora al celler Oller del Mas seguint els paràmetres de la viticultura ecológica, sota la DO Pla de Bages. Un cupatge del 40% Merlot i un 60% picapoll negre. Derrapat i selecció automàtica i manual dels grans de raïm. Maceració en fred i posterior fermentació durant 21 dies a 16ºC. Te un 12,5% d’alcohol i una producció bastant reduida d'unes 1939 ampolles. De color vermell, net i brillant. En nas, és intens i fresc amb notes de fruits vermells, cirera, fons floral i espècies. En boca te una bona acidesa, és fresc,  llarg i llaminer.




                        Un vi amb un preu de 9 € i una bona RQP. Personalment l’he trobat agradable i fàcil de beure.

2 comentaris:

  1. No el conec pas... I no es pas que jo sigui dels puristes "anti-rosats", però si que la gent que m'envolta ho són una mica i per això i com sempre prenc el vi en companyia, fa que sigui un ignorant de rosats..

    Res que aprofitava per saludar-te..!

    :)

    ResponElimina
  2. Hola Ricard,
    gràcies per passar sovint a donar una ullada al bloc! ; ).
    Referent al vi només puc dir que aquesta gent està fent vins molt interessants. Al ser cellers petits, tenen produccions curtes el que fa que s'esgotin molts dels seus vins abans de la nova collita.

    Salut!!

    ResponElimina